Şampiyonluğa bir kala..

TSB Süper Ligi'ni yenilgisiz olarak lider tamamlayan, play-off serisinde de yenilgisiz olarak finallere 1-0 önde başlayan Galatasaray TSB takımı, final serisinin ilk maçında ezeli rakibi Beşiktaş'ı 84-62'lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada takımımızın en skorer ismi 28 sayı ile oynayan Mateusz Filipski olurken, yıldız oyuncuya en büyük destek 18 sayı ile oynayan Tristan Knowles'tan geldi. Matt Scott'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada toplamda 6 oyuncumuz skora katkı sağlamayı başardı. Takımımız yarın oynanacak olan final serisinin ikinci maçından da galibiyetle ayrılması halinde ligde üstüste 6.kez şampiyonluğa ulaşmış olacak.

Saat 17:00'de tüm taraftarlarımızı Ahmet Cömert Spor Salonu'na davet ediyor, üstüste 6.lig şampiyonluğumuzu kutlamaya ve ezeli rakibimizin sporcularını her zaman olduğu gibi alkışlamaya çağırıyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0