Göksenin Köksal: Galatasaray'ın çocuğuyum..

Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının altyapısından yetişen ve son iki yıldır A takımda düzenli olarak yer bulan genç oyuncumuz Göksenin Köksal, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesinde 2013 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında milli takım kampında bulunan genç oyuncumuz geride bıraktığımız sezonun yanı sıra, Ergin Ataman'ın göreve gelmesi ve kariyeri hakkında açıklamalar yaptı. Galatasaray altyapısında yetiştiğine dikkat çeken Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı forma altında kaptanlık yapmak istediğini belirtti. Göksenin Köksal'ın açıklamaları şu şekilde...

"Galatasaray'da iki sezon boyunca Oktay Mahmuti ile çalışmak benim için büyük bir şanstı. Ben de bu şansı çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Galatasaray ile beş yıllık kontratım vardı, iki yılı geride kaldı. Hedefim bu forma altında kaptanlık yapmak. Galatasaray altyapısından yetiştim zaten, Galatasaray çocuğuyum. Önce kaptan olacağım, sonra da Avrupa’da oynamak istiyorum. Ergin Ataman, Beşiktaş’ı yoktan var etti. Geçtiğimiz sezon 3 şampiyonluk kazandı. Çok deneyimli ve başarılı bir antrenör. Galatasaray için ve aynı zamanda benim için bir şans. Umarım bu şansı takım olarak en iyi şekilde değerlendiririz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0