Galatasaray vites yükseltiyor..


Yeni sezon öncesi hazırlıklarını İstanbul'da gerçekleştirdiği antremanlarla sürdüren Galatasarayımızda hazırlık maçlarına dair programda yaşanılan sıkıntı nedeniyle, yeni bir maç takvimi ayarlanıyor. Endonezya'da özel bir turnuvaya katılması beklenen takımımız bu organizasyonda yaşanılan aksaklıklar nedeniyle Endonezya kampını iptal ederken, maç programını revize etmek zorunda kaldı. 12 Ağustos'ta yeni sezonun ilk resmi maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile Süper Kupa finalinde karşılaşacak olan takımımız bu mücadele öncesinde 8 Ağustos günü hem stadında taraftarına merhaba diyecek, hemde İtalyan ekibi  Fiorentina ile hazırlık maçı yapacak. Fakat takımımızın yapacağı hazırlık maçları bununla sınırlı değil, keza Galatasaray önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde üç hazırlık maçı daha yapacak.

İstanbul'da çalışmalarını sürdüren takımımız bu akşam saat 18:30'da hazırlık maçında Konyaspor'u ağırlayacak. Florya'da oynanacak olan mücadele Galatasaray TV'den de naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde tesislerimizde yine aynı şekilde İstanbulspor'u ağırlayan takımımız bu maçtan 5-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Konyaspor ile bugün oynanacak hazırlık maçının ardından takımımızın bu ayın sonlarına doğru hazırlık maçlarında vites arttırması bekleniyor. Ağustos ayının ilk gününde Slovenya'da başkent temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan takımımız, 4 Ağustos günü İzmir'de taraftarlarımızla buluşacak. İtalyan temsilcisi Lazio ile İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak olan takımımız bu maçın ardından 8 Ağustos'ta taraftarına merhaba diyecek ve kendi stadında bir başka İtalyan temsilcisi Fiorentina ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0