Hazırlık Maçı | Varese 81-65 Galatasaray

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında Cimberio Varese ile karşılaştı. Rakibi karşısında milli takımdaki oyuncularının yanı sıra Boniface Ndong ve Ersin Dağlı'dan yoksun çıkan Ergin Ataman öğrencileri ilk yarısını 41-26 geride kapattığı karşılaşmadan 81-65 mağlup ayrılarak ikinci hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu. Galatasaray Medical Park'ta en skorer isim 15 sayı ile oynayan Henry Domercant olurken, yıldız oyuncuya hücumda en büyük katkı 12'şer sayı ile David Hawkins ve Cenk Akyol'dan geldi.

Galatasaray Medical Park yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçında bu akşam Montepaschi Siena ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0