Ünal Aysal: Gruptan çıkmak istiyoruz.

Monaco'da gerçekleştirilen kura çekiminde bizzat yer alan başkanımız Ünal Aysal, tören sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göreve geldiği ilk günden bugüne "Bizim yerimiz Avrupa" diye açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, grup kuralarını yorumlarken transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde her takımın zorlu olduğuna dikkat çeken başkanımız Ünal Aysal, dün antreman maçında sakatlanan ve ilk yarıyı kapatan Tomas Ujfalusi'nin yerine transfer yapabileceklerinin mesajını verdi. Başkanımız Ünal Aysal'ın kura çekimi sonrası açıklamaları şu şekilde...
Galatasaray bu turnuvaya, bu takımlara yabancı değil. İçinde bulunduğumuz grup, diğerlerinden farklı değil. Büyük takım bir araya geldiği bir organizasyon, Galatasaray için hayırlı olur, şansımızı yüksek görüyorum. Hedefimiz bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek. Ondan sonrası takımın gücüne ve rakiplerin de durumuna bağlı. Bizi kimin zorlayacağını bilmiyorum ama Galatasaray'ın o üç rakibi çok ciddi zorlayacağı bir gerçek. Manchester United tabiatıyla en zorlu rakip gibi gözüküyor.

Teknik ekipten yeni bir transfer için talep gelmedi, önümüzde 3-4 günümüz var, gelirse süratle karşılamaya çalışırız. Seçtiğimiz grup içerisinde durumumuz teknik ekibi bir kez daha düşündürecektir. Otelde tekrardan konuşacağız, bir ihtiyaç varsa karşılayacağız. Ciddiyetle Şampiyonlar Ligi'nde kendi yerimizi, şimdiden yavaş yavaş, uzun süreli ve kalıcı olarak yapmak istiyoruz. Bir kaç maç sonra takım tam olarak hazır olacaktır diye düşünüyorum.

Tomas Ujfalusi hakkında kötü haberi ben de aldım, takviye yapmak gerekirse savunmaya yapmak gerekecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0