Röportaj | Ergin Ataman: Dağ havası bize yaradı..

Yeni sezon öncesi çalışmalarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman kamp ve hazırlık dönemi hakkında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Dağlık bölgede kamp yapmalarının kendileri açısından çok olumlu olduğunu dile getiren Ergin Ataman, hazırlık döneminde takımın eksik olmasına dair düşüncelerini dile getirdi. Hazırlık döneminde üç turnuva daha oynayacaklarını dile getiren Ergin Ataman'ın tüm açıklamaları şu şekilde..

"Özellikle dağ kampının çok faydası oluyor. Hem kondisyon açısından, hem de orada yapılan teknik taktik çalışmalar açısından. Bormio’nun dağlarını aşıp şimdi Sardinya Adası’na inmeyi başardık orada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımda eksikler var ama biz şu anda bizimle beraber olan oyuncuların maç kondisyonunu sağlamaya çalışıyoruz. Oyunculara,  genel anlamda istediklerimizi maçta yaptırmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar hepsinin performansından memnunuz. Tabii ki daha sezon başı ama çok doğru transferler yaptığımızı şu anda burada bizimle olan oyunculardan görme şansına sahip olduk. İlerleyen günlerde eksik olan beş oyuncumuzun da katılması ile çok daha iyi bir takım halini alacağız. Şu anda takım olarak henüz yüzde 30 yüzde 40’lardayız. Dediğim gibi önümüzde zaman var, lig başlayıncaya kadar en iyi seviyeye gelmeyi bekliyoruz. Önümüzdeki hafta Antalya’da Rixos Cup turnuvası var, oldukça da ciddi bir turnuva. Milli takımdan gelen oyuncularımız 12 Eylül’de bizimle beraber olup direkt turnuvada yer alacaklar. Tabii ki o turnuvada da onları zaman zaman oynatacağız. Esas olarak sistemin daha iyi görülebileceği turnuva tabii ki Bandırma’daki Tübad Turnuvası olacak. Bir sonraki hafta 29 Eylül’de Paris’te oynayacağımız Paris Cup turnuvası olacak. Bu üç turnuvayı da tamamladıktan sonra Türkiye Kupası eleme maçları ile hazır hale gelemeye çalışacağız. Ama tabii ki yeni kurulmuş bir kadroyuz. Çok yeni oyuncularımız var. Kadronun tam olarak oturmasının ligin başlangıcıyla beraber olacağını düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0