Fatih Terim: Kabus görmek istemiyorum..

Tomas Ujfalusi'nin sakatlanarak ilk yarıyı kapatmasının ardından transferde rotasını savunmaya çevirmek zorunda kalan Galatasarayımızda teknik direktörümüz Fatih Terim dün kulübümüzün resmi yayın organlarından Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu.Basında ismi geçen bir çok oyuncunun doğru olmadığını dile getiren İmparator, özellikle Lugano için herhangi bir görüşme olmadığını belirtti. Kadroda yer alan her oyuncuya güvendiğini belirten İmparator, bu sezon zorlu maçlar oynayacağımızı ve bu maçlarda kabus görmek istemediğini söyledi. Fatih Terim'in savunmaya takviye konusunda yaptığı açıklamalar şu şekilde...

"Bugün gazetelerde birçok isim yazılmış. Galatasaray kendi içinde halledebilirse halledecektir, halledemezse dışardan almayı deneyecektir. Ama bugün gazetelerde çıkan birçok isim doğru değil. Mesela Lugano ile ne temasımız oldu, ne teklifte bulunduk. Transfer edilecek ismi, biz telaffuz ederiz. Ancak sıkıntılı bir süreç var. Çünkü pazartesi saat 17.00'ye kadar Şampiyonlar Ligi'ne katılan tüm takımların isim listesi vermesi lazım. Cumartesi-Pazar günü tatil, sadece bize pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren kısa bir süre kalıyor. Temaslarımız sürüyor, almayı da düşünüyoruz. Ümit ederim kafamızdaki oyuncuyu alırız. Almış olmak için değil ihtiyacımızı görecek oyuncu alacağız. Mevcut oyuncularıma çok güveniyorum ama buna rağmen korkulu rüya da görmek istemiyorum.

Trabzonspor ile Videoton aynı ayarda mı? Hayır. Bursaspor 1-1'den maçı verir mi? Hayır ama oluyor. Demek ki işi ciddiye almak lazım. Galatasaray sağlam ve dikkatli olarak hedeflerine yürüyecek. Ama bu 'gruptan elimizi kolumuzu sallayarak oynamadan çıkarız' manası taşımamalı. Cluj'u beğenmiyorsunuz, iki maçta da Basel'i yenmiş. Braga iki maçta da Udinese'ye yenilmemiş. Yani her maç ciddi ve önemli, seviye de Şampiyonlar Ligi. Hedefimiz ilk 2'ye girip, buradan çıkmak. Aynı anda ligde ve kupada da güvenli adımlarla yürümektir."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0