Hazırlık Maçı| Galatasaray Medical Park 79 - 48 Victoria Pesaro

2012-13 sezonu hazırlıklarına İtalya'da yaptığı kampla devam eden Galatasaray Medical Park hazırlık maçlarına devam ediyor. Daha önce 6 maça çıkan takımımız, 7. maçında ise  "Pasta di Sardegna" turnuvasının yarı finalinde Seria A ekiplerinden Victoria Pesaro ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Ergin Ataman ve öğrencileri ilk yarısını 40-27 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında üstünlüğünü sürdürmeye devam edince sahadan 79-48'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maça Gordon-Domercant-Hawkins-Ersin-Sertaç çıkan Galatasaray Medical Park rakibini 79-48 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederken turnuvada finale yükseldi. Takımımızda Henry Domercant 4/6 ile üçlük attığı maçta 20 sayıyla maçın en skoreri olurken, Jamont Gordon 15 sayı-3 asist,  David Hawkins 13 sayı-6 ribaund, Cenk Akyol 12 sayı-4 ribaund, Ersin Dağlı 8 sayı-7 ribaund, Engin Atsür 9 sayı-3 asist ve genç oyuncumuz Doğukan Sönmez 2 sayıyla oynarken 28 dakika sahada kalan Sertaç Şanlı sayı üretemedi.

Takımımızda Milli Takımlarda bulunan isimlerle birlikte hala izinli olan Boniface N'dong forma giymedi. Bir sonraki karşılaşmasına yarın ''Pasta di Sardegna'' turnuvasının finalinde Dinamo Sassari-Krasnie Krilye Samara maçının galibiyle karşılaşacak olan takımımız, bu maçın ardından İtalya'daki hazırlıklarını tamamlayıp İstanbula dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0