Teodor Salparov resmen Galatasaray'da..

Yeni sezon öncesinde teknik heyette bir takım değişikliklere giden ve geçen sene CEV Cup'ta kadın takımımız ile final oynayan başarılı antrenör Dragan Nesic'i takımın başına getiren Galatasaray erkek voleybol takımı mücadele ettiği organizasyonlarda iddialı bir takım olmak için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce kadrosunu Bojan Janic, Vladimir Nikolov gibi önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray erkek voleybol takımı son olarak Bulgaristan milli takımının liberosu Teodor Salparov ile sözleşme imzaladı. Geçen yıl CSKA Sofya forması altında mücadele eden tecrübeli oyuncu milli takımı ile Londra Olimpiyatları'nda mücadele etmişti.

30 yaşındaki libero kariyerinde daha önce CSKA Sofya ve Dinamo Moskova formaları giydi. Salparov son olarak milli takımıyla birlikte Londra Olimpiyatları'nda mücadele etmiş ve bronz madalya maçında İtalya'ya 3-1 mağlup olarak madalya şansını kaçırmıştı. Tecrübeli oyuncu bronz madalyayı kaçırmasına rağmen olimpiyatlarda en iyi servis karşılayan oyuncu seçildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0