Tournoi De Paris | Galatasaray 64- 50 Spirou

Yeni sezon öncesi son hazırlık turnuvasına  Paris Levallois'in ev sahipliğinde yapılan Tournoi De Paris'te çıkan Galatasaray Medical Park, yarı final mücadelesinde karşılaştığı Belçika temsilcisi Spirou'yu 64-50'lik skorla geçti. Bu galibiyet sonrası turnuvada finale kalan takımımız, finalde bugün ev sahibi ekibi Paris Levallois'i 79-87'lik skorla yenen Maccabi Electra'yla karşılaşacak. Saat 17:00'de başlayacak olan final karşılaşması GSTV'den naklen yayınlanacak.

Takımımız bu karşılaşmaya sakatlıkları bulunan Henry Domercant, Engin Atsür, Jamont Gordon gibi isimlerden yoksun çıktı. Bu anlamda daralan kısa rotasyonuna rağmen yine David Hawkins önderliğinde galip gelen takımımızda kaptan attığı 18 sayııyla takımı sırtladı. Hawkins'e yardımcı olarak ise Macvan 12 sayı-6 ribaund, Ender Arslan 12 sayı 3 asistlik performanslar sergiledi. Göksenin 7 sayıyla oynarken, Furkan 6 sayı-6 ribaund, N'dong 4 sayı-8 ribaund, Cenk 4 sayı ve Ersin ise 1 sayı-6 ribaundluk performanslar sergiledi.

Takımımız bu maçta özellikle hücumda eksik olan oyuncuların da etkisiyle istenilen düzeye çıkamazken şu ana kadar pek sorun yaşamadığı savunmasıyla ayakta kaldı. 3. çeyrekte rakibine sadece 6 sayı imkanı verirken toplamda Belçika ekibi ancak 50 sayıyı görebildi. Hücumda özellikle 3 sayılık yüzdelerin 6/21 gibi kötü bir oranda kalması da skorumuzu kısıtlayan etkenlerden oldu. Yarın oynayacağı Maccabi Electra maçıyla beraber hem turnuvanın finaline çıkacak olan takımımız, hem de güçlü bir Euroleague ekibiyle karşılaşarakönemli bir sınav vermiş olacak. Final karşılaşması sonrası ise İstanbul'a dönecek olan takım Spor Toto Türkiye Kupası Grup maçları için hazırlıklarına devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0