Engelsiz Aslanlar yine, yeniden, 4.kez Dünya Şampiyonu!

Japonya’nın Kitakyushu kentinde bu yıl 10. kez düzenlenen Kıtalararası Kupa'nın en büyük şampiyonluk favorisi olarak ve en çok şampiyon olan takım ünvanıyla katılan Engelsiz Aslanlar, bu sabah TSİ 03:00'de oynadığı final karşılaşmasında evsahibi Miyagi Max takımını ilk yarısı 32-32 eşitlikle biten karşılaşmada 67-48'lik skorla mağlup ederek, 4.kez Kıtalararası Kupa'nın sahibi oldu. Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı takımı olan Engelsiz Aslanlar daha önce 2008, 2009, 2011 yıllarında bu kupada şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Japonya'da bu sabah elde edilen zaferle birlikte Sedat İncesu ve öğrencileri üstüste ikinci, toplamda dördüncü kez Kıtaların Efendisi olmayı başardı.

Kıtaların Efendisi'nin şampiyon kadrosu;
Fikri Gündoğdu - Mustafa Korkmaz - Murat Yazıcı - İsmail Ar - Ferit Gümüş - Özgür Gürbulak - Sofyane Mehiaoui - Mateusz Filipski - Piotr Luszynski - Tristan Knowles - Matt Scott / Sedat İncesu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0