EVL | Çankaya'ya set vermeden..

Erkekler Voleybol Ligi'nde bu sezon oldukça iddialı bir kadro kuran ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray erkek voleybol takımı iki önemli oyuncusundan yoksun olarak çıktığı Çankaya Anka Belediyesi karşılaşmasından 3-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 15'e yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korumayı başardı. Vladimir Nikolov ve Tomi Coskovic'ten yoksun olarak mücadele eden Dragan Nesic ve öğrencileri rakibi karşısında setlerde 25-20, 25-19 ve 25-16'lık üstünlük kurarak rakibine set şansı tanımadı. Çankaya Belediyesi karşısında takımımız adına en skorer isim 14 sayı üreten Murat olurken, hücumda 11 sayı üreten Kemal arkadaşına skor anlamında destek oldu. Rakibi karşısında baştan sona (ilk setteki ilk teknik mola hariç) üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray erkek voleybol takımı böylece lider Arkasspor'un arkasında ikinci sıradaki yerini korudu.

Galatasaray erkek voleybol takımı 22 Kasım Perşembe günü CEV Challenge Cup'ta rövanş müsabakasında Unicef Bratislava ile karşılaşacak. Takımımız Slovak rakibi karşısında ilk maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0