Murat Özyer: Yarın sabah Krasnodar'a gideceğiz..

Eurocup'ta grubunun 3.maçında en büyük rakiplerinden Lokomotiv Kuban ile eşleşecek olan Galatasaray Medical Park bölgede yaşanılan sis yüzünden havasahasının kapanması nedeniyle bugün akşam saatlerinde Krasnodar'a hareket edemezken, alternatif yollar aradığınız takım menajerimiz Ömer Yalçınkaya yaklaşık bir saat önce canlı yayında dile getirmişti. Galatasaray basketbol şubesi genel koordinatörü Murat Özyer ise ulaşım konusunda kişisel twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Maçın ertelenmesinin çok düşük bir ihtimal olduğuna dikkat çeken ve geçen sene Banvit'in maçtan 6 saat önce Almanya'ya gidebilmesine rağmen maçın ertelenmediğini hatırlatan Murat Özyer, takımın yarın sabah saat 11:00'de hareket edeceğini dile getirdi.

Ulaşım ve konaklama sorunu öncesinde zor bir deplasman olduğuna inandığımız Kuban deplasmanı şimdi daha da zorlu hale geldi. Ergin Ataman ve öğrencilerine güveniyoruz, Allah yardımcıları olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0