Herhangi bir spor kanalı değilsiniz, GSTV'siniz!

Daha önce eline geçen her fırsatta Galatasaray'a sallamayı misyon edinen Rıdvan Dilmen ve eski Galatasaray başkanına küfür eden İbrahim Seten'i programa çağırma gafletinde bulunan GSTV çalışanları bu akşam bir skandala imza atıyordu. Twitter üzerinden açık ve net bir şekilde Galatasaray'a ve Galatasaray'lılara küfürler yağdıran iki kişiyi BLOGS adlı programa davet etti. Bu olayın taraftarlarca  farkedilmesinden sonra "konuklardan bir tanesinin" yaptığı iğrenç trollükler de cabası. Son zamanlarda o kanalın Galatasaray'a ait bir kanal olduğunu unutanlara biri o kanalın spor kanalı olmadığını hatırlatmalı. 

Eğer Twitter üzerinden bu iki kişinin ne olduğu farkedilmemiş olsaydı bu akşam o yayın iptal edilmeyecekti ve Galatasaray'ın kanalına Galatasaray'a küfürler yağdıran insanlar çıkacaktı. Yapmanız gereken tek bir iş var; o kanalda Galatasaray'la ilgili işler planlayıp onları sunmak ama bunu yapamadığınız ortada. Öyle ki saçma sapan yemek programları izlemek zorunda kalıyoruz. O kanalda çalışan insanlar oranın ne olduğunu anlamış değiller. Ya kanal çalışanları nerede çalıştıklarını anlasınlar ya da oraya nerede çalıştığını anlamış insanlar getirilsin. Lafımız elbette orada çalışan herkese değil. İşini hakkıyla yapan güzel insanlar da var onlar affetsinler ama bu rezillikler son bulmalı. 

Hatırlatmakta fayda var; o kanalın sahibi çalışanları değil, Galatasaray taraftarıdır. Onlar ne istiyorsa onu izlemek zorunda değiliz. Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi yayın organında, Galatasaray taraftarı kendisine küfür eden insanları veya saçma sapan yemek programlarını, twitter'da takipçi satın alarak kendisini fenomen zannedenleri izlenmesi gerekmiyor. Orası bir spor kanalı değil, o kanal Galatasaray'ın kanalı. Yapılan rezaletlerden sonra çıkıp Twitter üzerinden sanki her şeyi düzelten kendileriymiş gibi insanlara kabul edilemez cevapların verilmesi yada haksızlığın kabul edilmeden, her türlü üste çıkmaya çalışmak için verilen cevaplar cabası. Galatasaray'a küfür edenleri oraya çıkartmaktan vazgeçtiniz diye madalya mı takalım? 

Temennimiz, son zamanlarda Galatasaray camiası adına doğru işler yapan ama "spor kanalı" misyonu edinerek Galatasaray ile alakasız işlere bulaşan Galatasaray TV'de en kısa zamanda gerekli yaptırımların uygulanması, bu camiaya küfür edenlerin bu kanala ayak dahi bastırılmaması ve sunucuların kafalarına göre davranmalarının önüne geçilmesi şeklinde. Sosyal medyada çok kısa bir süre içerisinde böylesine büyük bir tepki verilmesi umarız en kısa zamanda Galatasaray TV çalışanlarının kimlerle dans ettiklerinin farkına varmalarını sağlar.

1 yorum:

  1. Ne Rıdvan dilmen nede İbrahim seten o kanala giremez biz Galatasaray'a herşeyimizi ortaya koyarak bağlandık ve aslan sadakatimizden ödün vermeyiz ama bunu içimizden herhangi bir kişi yapıyor ise onuda Galatasaray'lı olaak görmüyoruz ve camiamızdada görmek istemiyoruz..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0