[ÇEVİRİ] Fatih Terim: Real Madrid'den korkmuyoruz..

Yaklaşan çeyrek final maçlarının heyecanı gittikçe artarken, İspanyolların en büyük merakı Fatih Terim'in Madrid karşısındaki stratejisi. İspanyol spor basınında önde gelen kuruluşlardan AS'ın teknik direktörümüz ile oynanacak Madrid - Galatasaray maçı hakkında gerçekleştirdiği mini röportajın çevirisidir.


"Hem atak hem de savunma yapan bir takım olarak oynamalıyız. Tabii ki söz konusu Madrid olunca, daha fazla odaklanmalısımız. Tehlikeli bir takıma karşı oynayacağız."

Çarşamba günü Mourinho ile bir taktik düellosu yaşayacaksınız. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sahip olduğu başarılara da bakarak Mourinho'nun çok önemli bir tekniği olduğu ortada. O'na çok saygı duyuyorum. Ayrıca farklı bir kişiliğe sahip. Bazı insanlar sizi anlayamayabilir, bazıları biraz anlar; ama Mourinho ile iletişimimiz iyi, O benim arkadaşım.

Yolunuzun Madrid ile kesişmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bizim için zorlu bir kura oldu. Mourinho, dünyadaki en iyi takımlardan birine sahip. Geçen yıl lig şampiyonu oldular. Hızlıca ve iyi bir şekilde atağa çıkabiliyorlar. Çok önemli oyunculara sahipler. Onları takdir ediyorum; ama mümkün olduğunca saygı duyulması gereken bir takım olduğumuzu ispatlayacağız.

Onlara karşı nasıl oynayacaksınız?
Hem atak hem de savunma yapan bir takım olarak oynamalıyız. Tabii ki söz konusu Madrid olunca, daha fazla odaklanmalısımız. Tehlikeli bir takıma karşı oynayacağız ve onlara saygı duyuyoruz. Bizim için zorlu bir yolculuk olacak. Takımım böyle maçlarda oldukça iyi reaksiyon gösteriyor. Buraya iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Biz cesur bir takımız ve hiçbir rakibimizden korkmuyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0