[Çeviri] Sergio Ramos: Galatasaray ile eşleşmek bizim için şans değil..


Çeyrek finaldeki rakibimiz Real Madrid'in ve İspanya Milli Takımı'nın istikrarlı ve başarılı defans oyuncusu Sergio Ramos'un Madrid'te oynanacak ilk maç ve Galatasaray hakkında konuştuğu Marca.com'daki yazıdan alıntıdır.


Sergio Ramos, Real Madrid'in çeyrek finallerde Galatasaray ile karşılaşacağı maçların öyle gözükse de, kolay geçmeyeceğine inanıyor ve "asla hiçbir takımı hafife almamalıyız" diye ekliyor.

"Galatasaray ile eşleşmemizin şans olarak değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum, aksine onlar oldukça güçlü bir takım ve son zamanlarda kadrosuna Drogba ve Sneijder'i katarak daha da güçlendiler. Onlar dünya çapında etkiye sahip ve ikisi de takımın kilit oyuncuları. Galatasaray'a çok saygı duyuyoruz. Evimizdeki maçı gol yemeden atarak bitirmek istiyoruz; çünkü deplasmandaki maçın bizim için çok zorlu olacağına eminim."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0