Emmanuel Eboue: Onlardan korkmuyoruz!

Galatasaray TV'de yayınlanan "Yıldızlarla 24 Saat" programının geçtiğimiz günlerde konuğu olan tecrübeli savunma oyuncumuz Emmanuel Eboue, takımımızın geride kalan Şampiyonlar Ligi macerasını değerlendirdi ve Real Madrid maçıyla ilgili de görüşlerini dile getirdi. Sezon başında bazı insanların Şampiyonlar Ligi'nde yarı final vizesi için karşılaşacağımız Real Madrid'in çok iyi bir takım olduğunu belirten Emmanuel Eboue, rakiplerine saygı duyduklarını fakat onlardan çekinmediklerini dile getirdi. Emmanuel Eboue'nin açıklamaları şu şekilde...

"Bazıları Real Madrid’in bizim için çok zor bir takım olduğunu söylüyor. Real Madrid gerçekten iyi bir takım ama bizde çok iyi bir takımız. Çeyrek finale yükseldik ve burada olmayı hak ettik. Önce Manchester United’la daha sonra Cluj ve Braga’yla oynadık. Bize kimse inanmıyordu. Bazıları Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayacağımızı düşünüyordu. Hepsini mağlup ettik ve buraya gelmeyi hak ettik. Son olarak Schalke 04 ile karşı karşıya geldik, bazıları o maçtan da çekiniyordu. Schalke’nin bizi eleceğini düşünüyorlardı, buradaki maç 1-1 bitti. Ama deplasmanda iyi bir iş yaptık ve kazandık. Rahat bir şekilde kendi oyunumuzu oynadık ve iyi iş çıkarttık. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadık, Allah’a şükrediyorum o maçı kazanmamızı sağladığı için. Şimdi önümüzde 2 tane Real Madrid maçı var ve onları çok iyi tanıyoruz. Jose Mourinho ve oyuncularını tanıyoruz, onlarla geçtiğimiz sezon başında özel maçta da karşı karşıya geldik. 2-1 kaybetmemize rağmen o maçta çok iyi oynadık. Çok zor olacak ama sadece bizim için zor olmayacak. İki takım için de çok zor olacak. Real Madrid’e saygı duyuyoruz ama onlardan çekinmiyoruz. Bizim gibi onlar da çok iyi oyunculara sahipler ve bizimde çok iyi oyuncularımız var. Ben inanıyorum. İyi konsantre olup, baskıdan uzak bir şekilde orada futbolumuzu oynamalıyız. "

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0