Champions Cup | Engelsiz Aslanlar bildiğimiz gibi!

İspanya'nın Valladolid kentinde düzenlenen Champions Cup 8'li finallerinin ilk gününde sahaya 2 kez çıkan Galatasaray 2 maçını da kazanarak liderliği garantiledi. Bugünü kayıpsız atlatan takımımız ilk maçında CD Fundosa Once'ı, 2. karşılaşmada ise ASD S. Stefano Sport'u mağlup ederken yarın oynayacağı ilk maç olan RSV Lahn-Dill karşılaşması formalite özelliği taşıyacak. Akşam saat 21:00'de ise yarı final maçına çıkacak olan takımımız A Grubu'nun ikincisiyle oynayacağı maçta final vizesi arayacak.

Günün ilk maçında CD Fundosa Once'la karşılaşan Engelsiz Aslanlar, zorlanmasına rağmen galip gelmeyi başardı. Maçın önemli bölümünü geride götürmemize rağmen özellikle son dakikalarda oyunun içinde kalan takımımız adeta galibiyeti çekip kopardı ve 71-69'luk skorla ilk maçını kazanmış oldu. Günün 2. maçı olan ASD S. Stefano Sport karşılaşması ise takımımız adına oldukça rahat geçti. Kendi ilk maçını kazanan İtalyan temsilcisi karşısında baştan sona üstün olan ve 52-101'lik skorla farklı bir galibiyet alan Sedat İncesu'nun aslanları böylece grup liderliğini garantiledi. Turnuvaya iddialı giren Alman temsilcisi RSV Lahn-Dill bugün oynadığı 2 maçını da kaybettiği için yarın onlara karşı oynayacağımız son grup maçının sonucu pek bir önem arzetmiyor. Öte taraftan A Grubu'nda oynanan maçlar sonunda SSD Santa Lucia ve Beşiktaş 2'şer galibiyet alırken yarın onların kendi aralarında oynayacakları maç o grubun liderini belirleyecek. Bu maçı kaybeden ekiple saat 21:00'de karşılaşacak olan takımımız bu maçı kazandığı takdirdeyse Pazar günü oynanacak olan finale yükselme başarısı gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0