Hasan Şaş: Melo, Bruma ve Ali Adnan..

İngiltere'de sezon öncesi çalışmalarını sürdüren ve yarın oynayacağı hazırlık maçının ardından İstanbul'a dönecek olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da, bugün antrenman öncesinde yardımcı antrenör Hasan Şaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fatih Terim tarafından basın mensuplarına açıklama yapması için görevlendirilen Hasan Şaş, gündemin bir numaralı konusu olan transferlere dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

FIFA U20 Dünya Kupası'nda tüm futbolseverlerin dikkatini çeken Portekizli hücum oyuncusu Bruma ve Iraklı savunma oyuncusu Ali Adnan ile görüştüklerini belirten Hasan Şaş, orta sahaya takviye konusunda Melo-Wellington tercihi arasında Melo'dan yana karar kıldıklarını ve basında adı geçen Obi Mikel ile herhangi bir görüşme gerçekleştirmediklerini belirtti.
"Melo ve Wellington konusundaki kararı teknik heyet verdi. Yönetim, tercihimizi sordu. Biz Melo dedik. Melo'nun takıma katılmasını bekliyoruz. Son 2 sezonun şampiyon takımının önemli bir oyuncusu. Türk futbolunu biliyor ve bu nedenden dolayı tercihimizi Melo'dan yana kullandık. Portekiz U20 milli takımının oyuncularından Bruma için teklif yaptık, kendisinden cevap bekliyoruz. İnşallah bu yanıt bizim adımıza olumlu olur. Irak U20 milli takımının sol beki Ali Adnan ile de ilgileniyoruz ama yabancı sınırı bizim için sıkıntı olacak. Bruma'dan olumlu bir cevap gelmesi halinde, kadroda bulunan yabancılardan birisiyle yollarımızı ayıracağız ama bunun kesin kararını daha vermedik.

Şampiyonlar Ligi Eylül, lig ise Ağustos'ta başlayacak. 6+0+4 sistemi bizim için sıkıntı. Tribünde oturan oyuncuları hazır nasıl hale getirebiliriz. Rotasyona gidersek, takımın dengesini bozabiliriz. 3. yıldızı alırken futbolcuydum ve Kocael'inde almıştık. Dördüncü yıldıza en çok yakın takım biziz. 

Oyuncuların yüzde 75'i hazır. Ancak geçen sezon daha az maç oynayan futbolcuların performansı diğer oyunculara nazaran düşük. Kazım'ın kilo fazlası var. Onun da çaresine bakacağız. Kampın yıldızı Sneijder. Geçen sezon uzun zamandır sakattı ve oynamamıştı. Ancak burada hazır. Çok hırslı ve çok da iyi performans sergiliyor. Gökhan Zan ile birlikte Sneijder yıldızdı. 

Kamp kadrosunda yer alan oyunculardan takımdan ayrılacak olan olmayacak, kemik kadromuz bu şekilde oluşacak. Bu oyuncu grubuna ekleme olabilir. Altyapıdan kaleci Alperen de kadroya katılacak. Bugün ise belinde ağrı olan Hamit Almanya'ya gitti. Kontrollerden geçecek ve daha sonra takıma katılacak."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0