Wesley Sneijder: Bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum..


Slovenya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam eden Galatasaray'da, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapılma geleneği devam etti. Hazırlık döneminin yıldızlarından Wesley Sneijder, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yeni sezon öncesinde çalışmaların yoğun geçtiğini ve sezona hazır olmak için çok çalışmaları gerektiğini dile getirdi. Hazırlık aşamasında gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getiren Hollandalı yıldız oyuncu, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışacağını ve elinden gelen herşeyi yapmak istediğini belirtti. Wesley Sneijder'in basın mensuplarına yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..


Hem kendi performansımdan hem takımın performansından gayet memnunum. Bence çok iyi bir başlangıç yaptık. Çok çalışıyoruz antrenmanlarımız zorlu ve yoğun geçiyor; ama lig Ağustos'ta başlıyor o yüzden çalışmalara devam etmemiz gerekiyor.

Tabii ki 10 numara benim için çok önemli bir numara. Çünkü kariyerim boyunca giydiğim bir numara. Sevdiğim ve kendimi çok iyi hissettiğim bir numara. Sezon başında Melo’yla konuştum. Melo da iki yıldır layıkıyla o formayı taşıyordu. Kendisiyle böyle bir konuşmamız geçti ve formayı bana vererek çok önemli bir kibarlık yaptı diyebilirim. Ama ne olursa olsun sonuçta bu bir numaradır. Tabii ki gösterilen performans önemlidir. Pozisyon icabı da forvet arkası oynadığım için 10 numara pozisyonunda oynuyorum. Rahat hissettiğim pozisyon da o pozisyon zaten; ama dediğim gibi numaradan ziyade göstereceğimiz performans daha anlamlı olur.

Geçen sene mutlaka zor bir sezondu. Biliyorsunuz uzun bir dönem oynamamıştım. Ve zor bir lige gelmiştim. Kolay değildi ilk dönem. Bir adaptasyon süreci oldu. Ondan sonra yaşadığım bir sakatlığım vardı. O yüzden tam olarak takıma yüzde yüzümü verememiştim. Benim istediğim Galatasaray’a yüzde yüzden de fazlasını vermek. Taraftarlar ve beni sevenler bana inanılmaz güveniyor. O yüzden fazlasını vermek istiyorum. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Onun haricinde Galatasaray’a gelmekte çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. İnter’den sonra daha önceki röportajlarımda bu söylediğim gibi İnter’den sonra kariyerimde bir adım daha ileri atmak istiyordum. Ve Galatasaray’la da bunu başardığımı düşünüyorum. Çünkü çok önemli bir camiaya geldim. Her sene şampiyonluğa oynayan bir kulüp her yıl Avrupa arenasında olan bir camia. O yüzden de kariyerimde çok önemli bir adım attığımı düşünüyorum. Şimdi de tek amacım bana güvenen herkesi utandırmadan güzel futbol oynamak.

Biliyorsunuz Chelsea'nin başında Jose Mourinho var. Tabiki Mourinho ile görüşüyorum. Şu anda da görüşüyorum. Ama bu görüşmemiz arkadaşlıktan öte değil. Chealse ile ilgili transferle ilgili kesinlikle birşey konuşulmadı. Sizde biliyorsunuz Jose Mourinho ile çok önemli başarılar elde etmiştik. Ondan sonra da başlayan bir dostluk vardı. Bu şekilde devam eden bir görüşme var. Ama Chelsea ile ilgili birşey konuşulmadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0