UEFA: Galatasaray'a kupayı Drogba kazandırdı..

UEFA.com'da yayınlanan "Drogba wins Super Cup for Galatasaray" başlıklı yazının çevirisidir. 


Galatasaray, Didier Drogba'nın uzatmalarda gelen kafa golü Galatasaray'ı Fenerbahçe karşısında öne geçirirdi ve kupayı üst üste alan ilk takım haline getirdi. Drogba ve rakip takımdan Moussa Sow'un gole yaklaşmaları sonuç vermeyince ilk yarı berabere sonuçlandı. Her ne kadar maç Şampiyonun lehine gidiyor olsa da, skor aynıydı, ardından 63. dakikada Fenerbahçe defans oyuncusu Bruno Alves oyundan atıldı.

Kalesinde sivrilen Fenerbahçe kalecisi Mert Günok, maçı uzatmalara taşıyan olağanüstü kurtarışlar yaptı, buna rağmen 99. dakikada Drogba'nın ağlara giden kafa golüne mağlup oldu. Ardından 10 kişi kalan Fenerbahçe direndi; ancak Sow'un vurduğu top direkler tarafından engellenmesinden hemen önce Dirk Kuyt'ın volesini harikulade bir şekilde kurtardı Fernando Muslera. Böylece Galatasaray bir kez daha kupaya erişti.

"Geçen sezonki şampiyonluğumuzdan sonra bu pastanın kreması oldu. Bu, yeni sezona başlarken bize büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır. Bu yıl da şampiyon olmak ve ardından gelecek sezon yine Süper Kupa'yı kazanmayı istiyoruz." diye konuştu maç sonunda zafer kazanmış olan kaptan Selçuk İnan.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0