8. Uluslararası Banvit-TÜBAD Turnuvası başlıyor!

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray Liv Hospital, yurt dışında geçirdiği ilk kamp döneminin ardından İstanbul'a döndü. Banvit ve TÜBAD'ın ev sahipliğinde daha önce Bandırma'da düzenlenen Uluslararası Banvit-TÜBAD Turnuvası'na bu yıl 13-15 Eylül tarihleri arasında Abdi İpekçi Arena ev sahipliği yapacak. Sezon öncesi en ciddi hazırlık turnuvaları arasında gösterilen Banvit-Tübad Turnuvası’nda ligimizin şampiyonluk adaylarından Anadolu Efes ve Banvit'in yanı sıra Euroleague ekibi Khimki yer alırken, turnuvanın ve Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital ünvanını korumak için sahne alacak.

Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan karşılaşmaların biletleri günlük olarak 5 TL'den satışa çıktı. Geçtiğimiz sezon Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada oynadığı ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Ergin Ataman'ın öğrencileri, son maçında ev sahibi Bandırma Banvit'i de mağlup etmeyi başarmış ve şampiyonluk kupasını müzesine götürerek sezon öncesi rakiplerine mesaj vermeyi de ihmal etmemişti. Kanal 24'ten de canlı olarak yayınlanacak olan turnuvanın maç programı şu şekilde açıklandı;

13 Eylül Cuma
18:00 - Anadolu Efes vs. BC Khimki
20:30 - Galatasaray Liv Hospital vs. Banvit

14 Eylül Cumartesi
15:00 - Galatasaray Liv Hospital vs. Khimki 
17:30 - Anadolu Efes vs. Banvit 

15 Eylül Pazar 
15:00 - Banvit vs. Khimki 
17:30 - Anadolu Efes vs. Galatasaray Liv Hospital

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0