ÖZEL - U14 | TWL-CUP'ta ikinci olduk..

24-25 Ağustos tarihlerinde Avusturya'da düzenlenen TWL-CUP'ta yer alan Galatasaray U14 futbol takımı, finalde karşılaştığı Sturm Graz'a penaltılar sonucu 4-2 mağlup oldu ve turnuvayı ikinci sırada tamamladı. 20 takımın yer aldığı turnuvada grup aşamasındaki karşılaşmalar 25 dakika, ikinci tur ve yarı final aşamasındaki maçlar 20 dakika ve final karşılaşması ise 30 dakikalık tek devre üzerinden oynandı. 2000 ve sonrası doğumlu oyuncuların yer aldığı turnuvada takımımız grup ve çeyrek final aşamalarında yer aldığı gruplarını lider olarak tamamladı.

Avusturya ekibi TW Linien'in ev sahipliği yaptığı turnuvanın grup aşamasında ev sahibi TW-Linien'in yanı sıra SC Neustadt, ISS Admira, SC Konstanz-Wollmatingen takımlarıyla birlikte A Grubu'nda yer alan Galatasaray U14 futbol takımı grubunu namağlup tamamlarken, oynadığı 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Takımımızın grup aşamasında elde ettiği sonuçlar şu şekilde;

Galatasaray 1-0 TW Linien
SC Konstanz 0-3 Galatasaray
SC Neustadt 0-3 Galatasaray
Galatasaray 6-0 ISS Admira

Grup aşamasında 4 maçta 13 gol atan ve kalesinde gol görmeyen takımımız, ikinci tur aşaması olarak kabul edilen "Altın Grup" aşamasında yine A Grubu'nda yer aldı. Grup aşamasında C Grubu'nu lider tamamlayan Dinamo Zagreb, B Grubu'nda dördüncü sırada yer alan Admira Wacker ve D Grubu'nda liderliği ele alan Rapid Wien ve dördüncü olan Lokomotiv Zagreb ile aynı grupta ikinci tur aşamasında yer alan Galatasaray U14 takımı, 20 dakika üzerinden oynanılan maçlarda da rakipleri karşısında grubunu lider olarak tamamlamayı başardı. Takımımızın ikinci tur aşamasında elde ettiği sonuçlar şu şekilde;

Galatasaray 0-0 Dinamo Zagreb
Galatasaray 2-0 Rapid Wien
Galatasaray 1-0 Admira Wacker
Galatasaray 1-3 Lokomotiv Zagreb

Altın Grup olarak tanımlanan ikinci tur aşamasında grubunu lider olarak tamamlayan Galatasaray U14 futbol takımı, yarı final karşılaşmasında B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Austria Wien ile karşılaştı. Rakibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrılan takımımız, bir diğer yarı final karşılaşmasında Lokomotiv Zagreb'i mağlup eden Sturm Graz ile final karşılaşması oynamaya hak kazandı. 25 Ağustos akşamı oynanılan karşılaşmada 30 dakikalık normal sürede rakibiyle 1-1 berabere kalan Galatasaray U14 futbol takımı, penaltılarda rakibine 4-3 mağlup oldu ve turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0