UEFA: Galatasaray, Bruma için kesenin ağzını açtı.

Yeni transferimiz Bruma ile ilgili UEFA.com'da yayınlanan "Galatasaray splash out on 18-year-old Bruma" başlıklı yazının çevirisidir.


Bruma, Galatasaray'daki kontratını gelecek 5 yıl için imzaladı. 12 yaşından beri Sporting'in akademisinde eğitilen Guinea-Bissau doğumlu oyuncu Lisbon formasıyla değişik yaş grupları altında 80'den fazla gol kaydetti. Sporting'deki profesyonel kariyer başlangıcını Şubat ayında yaptı ve geçtiğimiz sezon ligde 13 maçta görev aldı. Bu yaz Türkiye'de gerçekleşen FIFA U-20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla da duyulamaya başlayan ününü kanıtladı.

"Galatasaray için oynamak çok büyük bir olay. Birçok büyük isimle birlikte aynı formayı giyeceğim. Amacım elimden geldiği kadar takıma yardım etmek ve hem insan hem de oyuncu olarak kendimi geliştirmek. Şampiyonlar Ligi'nde zor bir grubumuz var; ama Galatasaray da kaliteli bir takım ve meydan okumalıyız. Fatih Terim, Avrupa futbolunda tanınan bir isim. Benim hakkımda çok pozitif konuştu ve o sözleri duymak beni çok mutlu etti. Bir oyuncu için teknik direktörünün kendisine inandığını bilmek çok önemlidir" diye açıklamalarda bulundu Bruma.

Bu arada Galatasaray mevcut iki oyuncusuyla kontrat imzaladı. Aydın Yılmaz 1 yıl opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, yedek kaleci Aykut Erçetin'in kontratı bir yıl uzatıldı. Aydın geçtimiz sezon takımıyla olan sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalmıştı.

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamalarındaki ilk maçını 17 Eylül'de Real Madrid ile evinde oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0