Altyapı | Bu kupanın kazananı dostluk ve kardeşlik..

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Altınordu kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası turnuvası bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Galatasaray altyapısında bir dönem kupalara ambargo koyan Nedim Yiğit'in görev aldığı İzmir ekibinin organize ettiği turnuvada kulübümüzün yanı sıra İstanbul BŞB ve Beşiktaş altyapıları da yer aldı. U12 yaş kategorilerinin yer aldığı turnuvada "şampiyon" çıkmazken, turnuvada oynanılan maçlar sonunda tüm takım ve oyunculara ödülleri takdim edildi. Turnuvayı yerinde izleyen bir süperstar olması, futbol topunun peşinde koşan minik yürekleri hiç kuşkusuz kazanılan bir maçtan daha çok mutlu etti.

Lig usulü oynanılan turnuvada takımların oynadığı ilk maçlar şu şekilde;
Galatasaray 2-0 Beşiktaş 
Altınordu 0-1 İstanbul BŞB

Beşiktaş 5-0 Altınordu
Galatasaray 1-0 İstanbul BŞB

Galatasaray 0-1 Altınordu
Beşiktaş 4-0 İstanbul BŞB

İkinci yarı olarak kabul edilen diğer maçlar ise şu şekilde sonuçlandı;
Galatasaray 2-5 Beşiktaş
Altınordu 2-0 İstanbul BŞB

Galatasaray 4-2 İstanbul BŞB
Altınordu 0-0 Beşiktaş

Galatasaray 4-3 Altınordu
Beşiktaş 4-0 İstanbul BŞB

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen dostluk turnuvasında her ne kadar organizatör Altınordu gibi görünse de, ev sahibi Galatasaray altyapısı oldu. Didier Drogba'nın turnuva öncesi oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirmesi ve onlarla zaman geçirmesi de turnuvaya damga vuran olayların başında geldi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0