Spor Toto Türkiye Kupası başlıyor!

Yeni sezon hazırlıklarını yaptığı 13 hazırlık karşılaşmasıyla tamamlayan Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital, yeni sezonun ilk resmi maçında Uşak'ta parkeye çıkıyor. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Türkiye Kupası'nda eleme grubu maçlarını namağlup lider bitiren ve final maçında ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'e hakemlerin büyük katkısıyla mağlup olan takımımız yeni sezonda 19 yıllık hasreti sona erdirmek için mücadele edecek. 4-6 Ekim tarihleri arasında Uşak'ta oynanacak olan eleme maçlarında takımımız sırasıyla Beşiktaş Integral, Aliağa Petkim ve Uşak Sportif ile karşılaşacak.

ŞAMPİYON SAHAYA İNİYOR
Yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos tarihinde İstanbul'da başlayan Ergin Ataman'ın öğrencileri, hazırlık etabı çalışmaları kapsamında 2 Eylül tarihinde İtalya'nın yolunu tuttu. Burada bir haftalık kamp dönemini geride bırakan Şampiyon Galatasaray, oynadığı dört hazırlık maçının ardından İstanbul'a döndü ve Tübad-Banvit Turnuvası'na katıldı. Bu turnuvada da üç maç oynayan Yenilmez Armada, ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında yeniden İtalya'ya gitti ve burada üç farklı özel organizasyonda mücadele etti. İlk olarak THY Euroleaegue takımlarından EA7 Milano'nun sezon açılışına katılan Galatasaray Liv Hospital, daha sonra Geovillage Kupası ve Cagliari Turnuvası'nda yer aldı ve toplam 13 hazırlık maçı oynayarak kamp çalışmalarını noktaladı.

Sezon öncesinde kadrosuna Zoran Erceg, Nathan Jawai ve Sinan Güler takviyesi yapan Galatasaray Liv Hospital, geçtiğimiz sezon tarih yazan şampiyon kadrodan yalnızca basketbolu bırakma kararı alan veteran pivot Boniface Ndong ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon ayrıca yaşadıkları uzun süreli sakatlıklar sebebiyle takımda fazla süre bulamayan Henry Domercant ve Göksenin Köksal'ın yanı sıra, sezonun son bölümünü sakat geçiren Engin Atsür'ün de hazır duruma gelmesiyle Galatasaray Liv Hospital geniş kadrosunun yanı sıra kendi içerisinde de yeni transferler yapmış oldu.

SPOR TOTO TÜRKİYE KUPASI
Geçtiğimiz sezon uzun yıllar sonra final oynayan ve final karşılaşmasının uzatma periyodunda maçın hakemleri tarafından şampiyonluğu elinden alınan Galatasaray Liv Hospital, şampiyonluk yolunda ilk adımlarını bugünden itibaren Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda atacak. Gün aşırı olarak oynanacak olan maçlarda 4-5-6 Ekim tarihlerinde sahaya çıkacak olan Ergin Ataman'ın öğrencileri, bu karşılaşmaların ardından 9 Ekim tarihinde de ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker ile sezonun ilk kupası için Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda sahaya çıkacak. Cumhurbaşkanlığı Kupası karşılaşması öncesi takımımız adına son hazırlıklar olarak değerlendirilebileceğimiz karşılaşmalar olan Spor Toto Türkiye Kupası eleme maçlarında takımımızın maç programı şu şekilde;

4 Ekim Cuma, 18:00 | Galatasaray - Beşiktaş
5 Ekim Cumartesi, 14:00 | Galatasaray - Aliağa Petkim
6 Ekim Pazar, 16:00 | Galatasaray - Uşak Sportif

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0