Roberto Mancini: Bu sonucu hak etmedik..

Şampiyonlar Ligi'nde grup etabının dördüncü maç haftasında Kopenhag'a deplasmanda konuk olan ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak 4 puanda ikinci sırada olmaya devam eden Galatasaray'da karşılaşma sonrası teknik direktör Roberto Mancini açıklamalarda bulundu. Bu mağlubiyeti hak etmediklerini dile getiren İtalyan teknik adam, kadrodaki eksik oyuncuların önemli isimler olduğunu ama alınan skorun buna bağlı olmaması gerektiğinin altını çizdi. Roberto Mancini'nin karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sonuç kötü ama kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Juventus maçı final maçı olacak ve artık onları yenmek zorundayız. Ceyhun'u oyuna almak tercihim. Mağlup durumda 5 hücumcuyla oynamak zorunda değiliz. Pozisyonlara girdik ama golü bulamadık. Eray bugün iyi oynadı, iyi bir karşılaşma çıkarttı. Sneijder bizim vazgeçilmez oyuncularımızdan. Bugün pozisyona girdik ve pozisyonlara girmemize rağmen gol atamadık. 

Gol atamamak değil, gol yemek gibi bir sorunumuz var. Bunu çözmeliyiz. Galibiyeti hak ettik. Bu takım bu oyunuyla ve pozisyonlarıyla mağlubiyeti, hatta beraberliği bile hak etmemiştik. Şuan sadece yapmamız gereken Juventus'u son maçta yenmek, ona konsantre olmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0