TSB Süper Lig başlıyor!

Kurulduğu günden bugüne aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen ve 7 kez üstüste Süper Lig'de şampiyon olma başarısını gösteren Galatasaray TSB takımı -namı diğer Engelsiz Aslanlar- yeni sezon öncesi çalışmalarını tamamladı. Toplam 10 takımın mücadele edececği Garanti Bankası TSB Süper Ligi'nde yeni sezonun hava atışı da bu hafta sonu yapılacak. Çift devreli lig usulünde oynanılan karşılaşmaların ilk devresi 26 Ocak tarihinde son bulurken, Süper Lig'in ikinci yarısı için sporcular 22 Şubat'ta yeniden parkeye çıkacak ve 1 Haziran'a kadar şampiyon olmak için mücadele edecek. 

Yeni sezon öncesi kadrosunu Cem Gezinci ve Rodney Hawkins ile güçlendiren Galatasaray TSB takımında baş antrenör Sedat İncesu, lig maçları öncesinde resmi siteye açıklamalarda bulundu. Her takım ile eşit şartlarda şampiyonluk şansına sahip olduklarını dile getiren tecrübeli baş antrenör, bu sezon öncesi çalışmalarının bugüne kadar gerçekleştirdikleri en iyi ve verimli çalışmalar olduğunu dile getirdi. İmparator Sedat İncesu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde;
Biz geçtiğimiz sezon kazandığımız şampiyonlukları unuttuk. Şu an lige katılan her takımla eşit durumdayız. Çalışmalarımızı buna göre yaptık. İyi çalıştığımızı düşünüyorum. Bu sene de her sene olduğu gibi katıldığımız tüm kupalara talip bir takım olarak sezona başlıyoruz. Sezon sonunda katıldığı tüm kupaları kazanan Galatasaray olmak istiyoruz.

Bu sene en iyi sezon öncesi hazırlığımızı yaptık diyebilirim. Bugün itibariyle 100.000 bireysel şutu bitirdik. Ben bütün sporcularımla gurur duyuyorum. Buraya gelip çalışma disiplini içinde ve yorulmak bilmeden bireysel ve takım olarak çok yoğun şekilde çalıştılar. Oyuncularım bu çalışmanın karşılığını sezon içerisinde alacaklar. Onlara başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0