Roberto Mancini: Çok önemli 3 puan..

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'u evinde ağırlayan Galatasaray, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarken, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Burak Yılmaz'ın golleriyle galibiyete uzanan takımımızda karşılaşma sonrası Roberto Mancini açıklamalarda bulunurken, İtalyan teknik adam bugün bir çok gol fırsatı yakaladığımızı fakat Trabzonspor'un milli kalecisi Onur'u geçemediğimizi dile getirdi. Önemli bir rakibe karşı, değerli bir 3 puan aldığımızı dile getiren Roberto Mancini devre arasından sonra takımın daha iyi olacağını sözlerine ekledi. Roberto Mancini'nin karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Çok önemli bir galibiyetti, 3 puandı. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bir çok pozisyon bulduk, bir çok fırsat yakaladık. Kalecileri bütün şutlarımızı çıkarttı ama sonunda galibiyeti elde ettik. Onur gerçekten inanılmaz bir performans gösterdi, 2-1 kazanmamızın, daha farklı olmamasının tek sebebi Onur'un kalede olmasıydı. Sonuçta ne olursa olsun, 3 ay oldu. Çok yeterli bir süre değil, her maç daha iyiye gidiyoruz ama biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ocak ayında geçireceğimiz kamp bizim için önemli olacak, elbette biraz daha zamana ihtiyacımız var. Daha iyi olacağız.

Şimdi hem transfer hem de yeni gelecek oyuncular için konuşmanın çok doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Çünkü önümüzde zor bir maç daha var. Bir haftamız daha kaldı. Evet puan farkını azalttığımız doğru, bu önemli bir 3 puandı ama önümüzde çok önemli bir maçımız var. Ona odaklanmamız lazım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0