Pops-Mensah Bonsu'ya üç maç ceza geldi..

Geçen hafta Perşembe akşamı Pire deplasmanında oynanan Olympiacos maçının sonunda çıkan kavga geceye damgasını vurmuştu. Takımımızdan Bonsu, Olympiacos'tan ise Begic ve Printezis'in karıştığı kavganın cezaları ise Euroleauge'in resmi sitesinden bugün açıklandı. Alınan kararlara göre oyuncumuz Bonsu 3 maçtan men edilirken ayrıca 10,000 Euro para cezasına çarptırıldı. Rakip takımdan kavgayı başlatan isim Begic 4 maç men + 15,000 Euro ceza alırken Printezis de tıpkı Bonsu gibi 3 maç men ve 10,000 Euro'luk bir cezaya çarptırıldı. Bunun yanında Olympiacos'un sahası yaşanan taşkınlıklardan ötürü 1 maçlığına kapatılırken Yunan temsilcisine de toplamda 39,000 Euro'luk bir para cezası verildi. Tüm bu cezalara söylenecek çok laf yok, çünkü olayın akışı ortadaydı. Ancak bundan önceki yıllarda bu tarz olayları cezalandırma konusunda standartsız kalan Euroleague şimdi ağır bir ceza kesti ve bu olay artık emsal niteliği taşıyacak. Herhalde bu gibi benzer bir olay tekrar yaşanırsa aynı ağırlıkta cezalar yine kesilecektir. Öte taraftan Bonsu, bu cezaların ardından grupta oynayacağımız son 3 maçı kaçıracak: Malaga, Stelmet ve Bayern Münih deplasmanı. Verdiğimiz 2.lik yarışını da onsuz devam ettireceğiz bu kritik maçlarda..

1 yorum:

  1. varmı transfer 3 maç için bonsu yerine. Ya da gordon yerine domercant gönderilip biri gelirmi. Uzun kalmadı takımda. oynayan adamlar tek tek gidiyor. arroyo da sakatlansın temelli bitsin takım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0