ELW | Kızlar bu kez üzüldü..

Bu hafta lider olarak girdiği Euroleague Women C Grubu'nda 7. maçına İspanya deplasmanında çıkan Galatasaray Odeabank konuk olduğu Perfurmerias Avenida'ya farklı kaybetti. İlk çeyreği 22-15 önde geçmesine rağmen geri kalan 3 çeyreği çok kötü oynayan takımımız rakibine 68-48 mağlup olurken grupta Prag deplasmanından sonra 2. mağlubiyetini aldı. Alba Torrens'in yine olmadığı bir günde Işıl 14, Sancho 10 sayıyla oynadılar ancak bunlar yeterli olmadı.

Aslında maçın ilk çeyreği bizim için oldukça iyi geçti. Belki çok sert bir savunma yapamadık ancak hücumdaki üretkenliğimiz iyiydi. Rakip potaya 22 sayı bırakan takımımız bu bölümü 7 sayı farkla önde geçti ancak geri kalan 3 çeyreğin sonucu adeta facia oldu. Bu 30 dakikanın skoruna baktığımız zaman toplamda ortaya 53-26'lık bir sonuç çıkıyor. Rakibe bu kadar ezilmek bir tarafa ilk çeyreğinde 22 sayı attığımız bir maçın geri kalan bölümünde toplam 26 sayı atabilmek de ayrı bir sorun oldu. Tabi bu maça kadar 20.7 sayı ortalamasıyla oynayan Zellous'un sessiz kalması ve ondan sonraki en skorer ismimiz Alba'nın da hastalığı sonrası henüz oynayacak seviyeye gelmemiş olması hücumda elimizi bağladı. Öte taraftan savunmada da çok iyi bir tablo çizdiğimiz söylenemez. Burada geçen sezon kısa bir süreliğine bizim formamızı giyen ancak bu sezon Avenida'ya geçiş yapan Eshaya Murphy'nin 23 sayısı da farkı yaratan nokta oldu tabi. Bizim adımıza Işıl 14 sayı - 6 ribaund - 3 asistiyle ayakta durmaya çalıştı ancak ona sadece Sancho biraz yardımcı olabildi. Takımın ana skor opsiyonlarından Zellous 7 sayıda kalırken, Nevriye de 8 sayıyla oynayınca bu kötü son kaçınılmaz oldu.

Sezonun en ağır mağlubiyeti oldu bizim adımıza. Bu yıl şu ana kadar toplamda 3 maç kaybetmiştik ama kaybettiğimiz maçlarda bile hep oyuna ortak olmuştuk. İlk kez bu kadar erkenden kopan ve bir varlık gösteremeyen bir görüntü çizdik. Tabi bu maçın yorucu geçen bir Türkiye Kupası mesaisinin hemen üstüne gelmiş olmasının bizim performansımızda bir etkisi vardır ama yine de biraz daha etkili olabilirdik. Şimdi yapmamız gereken bu maçı unutup önümüzdeki sürece bakmak olmalı. Eğer Prag'ı içeride 4 sayıdan daha farklı yenersek yine grup lideri olacağız zaten, dolayısıyla pratikte çok fazla şey kaybettik sayılmaz. Unutalım, önümüze bakalım...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0