Selçuk Keskin resmen Galatasaray FXTCR'de..

Geride bıraktığımız sezon başında yeni bir yapılanmaya giden ve sezon sonunda pek başarılı olduğunu söyleyemediğimiz Galatasaray FXTCR erkek voleybol takımı yeni sezon öncesinde ilk transferini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde takım menajerliği pozisyonuna Türk voleybolunun önemli isimlerinden birisi ve aynı zamanda takım kaptanımız olan Sinan Cem Tanık'ı getiren erkek voleybol şubesinin ilk transferi, daha önce Galatasaray forması giyen milli takım pasörü Selçuk Keskin oldu.

KARİYER
1982 doğumlu olan ve 193 boyundaki tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon İstanbul BŞB takımında forma giydi. Kariyerinde daha önce Arkas ve Ziraat Bankası gibi önemli takımlarda forma giyerken, Galatasaray'da da forma giydi. 2005-6 ve 2006-7 sezonunda Arkas ile lig şampiyonluğu, 2009-10 sezonunda ise Ziraat Bankası forması altında kupa şampiyonluğu yaşarken; milli takım forması altında 2005 yılında Universiad Dünya Şampiyonluğu yaşayan kadroda yer aldı.

GENÇ, ENERJİK, TECRÜBELİ..
Selçuk Keskin tecrübeli bir pasör, genç ve enerjik kadromuza tecrübesini katacaktır. Çok doğru bir adım olduğu aşikar. Bizi daha ileriye taşıyabilir. Ayrıca, Türk olması kontenjanı boşaltır. Böylece yabancı tercihi pasör çaprazı/smaçör olarak değerlendirilebilir. Hayırlısı olsun, eski oyuncumuz Selçuk Keskin'e yuvana hoşgeldin diyor ve kendisine başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0