Sinan Cem Tanık: Galatasaray yeni sezona hazır!

Galatasaray ismine göre başarısız, fakat kadro kalitesine göre normal kabul edebileceğimiz geçtiğimiz sezonun ardından sürekli "Yeniden Yapılanma" adı altında atılan adımların odağı olan erkek voleybol takımımızda menajerimiz Sinan Cem Tanık yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarını tamamladığımızı ve yeni sezon çalışmaları kapsamında bilgi verdi. Galatasaray erkek voleybol takımı menajeri Sinan Cem Tanık'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde...



"Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı olarak artık sezona hazırız. Takımımızın oyuncularının İstanbul’a gelmelerini ve çalışmalara başlamayı bekliyoruz. Yabancı oyuncularımızın iki tanesi burada olacak. Bir tanesi ülkesinin milli takımında ve Dünya Şampiyonası’nın ardından Eylül sonunda aramıza katılacak. Çalışmalarımız olanca hızıyla başlayacak. Sağlık kontrolleri ve performans kontrolleri başlayıp, temel kondisyon çalışmaları ve takım oluşturarak çalışmaya devam edeceğiz."

“ALTYAPIMIZ TRANSFERDE ELİMİZİ GÜÇLENDİRİYOR”

Altyapıdan gelen oyuncuların sayısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Tanık, “Geçen seneden gelen çok sayıda oyuncumuzun olması bizim için büyük avantaj. Yeni gelen oyuncularımızı da hızla takıma monte edip sıkı bir takım olmayı amaçlıyoruz. Geçen seneden gelen oyuncularımızın neredeyse hepsi altyapıdan geliyor. Bu bizim altyapının kattığı gücü gösteriyor. Benim menajer olarak transfer konusunda elimi güçlendiren, Galatasaray’ın geleceği konusunda ışık tutan, ümit veren ve bizim her şeye pozitif bakmamızı altyapımız sağlıyor” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0