CEV Cup | Fransa üzerinden bir üst tura!

Bu sezon CEV Cup organizasyonunda mücadele eden bayan voleybol takımımız, iki hafta önce İstanbul'da ağırlayıp elini boş gönderdiği Rocheville Le Cannet karşısında bu sefer deplasmanda galibiyet elde etti ve bir üst tura çıkmış oldu. İlk iki setini alıp turu garantilediğimiz maçın sonraki ikinci setinde yedek ağırlıklı oyuncularımız mücadele ederken 2-0'ın getirdiği avantaj takımı rehavete itse de maçı 3-2 kazanan taraf biz olduk.

İlk sette 7-8 önde girdiğimiz ilk teknik molanın ardından farkı açmaya başladık. 10-16 önde girdiğimiz ikinci teknik molanın ardından yabancı oyuncularımızın etkili oyunu ile ilk seti açık bir farkla 15-25 kazanmasını bildi.

İkinci sette hem savunmada hem hücumda iyi oynayan Galatasaray Daikin, ilk teknik molaya 5-8 önde girdi. İkinci teknik molasına da 12-16 önde girdiğimiz sette fazla zorlanmadık ve seti 21-25 önde tamamladık. Bu seti aldığımızdan sonra, üst tura çıkışımız garantilenmiş oldu.

Bundan sonra yedek oyuncularımızı kullanan Massimo Barbolini sonraki iki seti kaybettiğimiz için tie-break setinde daha tedbirli idi ve turu garantilediğimiz maçı deplasman galibiyeti ile tamamladık. Takımımızın bir sonraki rakibi Yunan temsilcisi Olympiakos. Galatasaray Daikin'i tebrik edelim, bir sonraki tur için de başarılar dileyelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0