EVL & BVL | Takımlarımızın Geçtiğimiz Hafta Sonuçları

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin 7. haftasında Ankara'da Maliye Milli Piyango deplasmanına çıkan erkek voleybol takımımız Galatasaray FXTCR, zor da olsa bu deplasmandan galip ayrılmayı başardı. Takımların bir türlü birbirlerine kesin üstünlük sağlayamaması, seti kazanan ekibin lehine fark oluşmasını sağladı. 2-3 galip geldiğimiz karşılaşmada maalesef rakibimize bir puan bırakmış olduk. Takımımızda Kamil Baranek oynamazken, Rejlek 19, Tuia 13, İbrahim Emet ise 11 sayı ile mücadele etti. Bu sonuçla Galatasaray FXTCR, 12 puan ile 6. sırada yer alıyor.

Bayanlarda ise 6. hafta geride kalırken bizleri şok eden bir skor ile karşı karşıya kaldık. Evimizde oynadığımız maçta Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi'ne 1-3'lük skorla mağlup olarak beklenmedik bir mağlubiyet almış olduk. Nadia Centoni'nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Meijners 19, Ezgi 14, Caterina Bosetti ise 9 sayı ile oynadılar. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir ayrıntı, Özgenur yine daha az süre aldığı Melis'ten daha verimli oynadı. Maalesef Barbolini'nin bu inatları takımımızı geri taşıyor. Galatasaray Daikin, aldığı bu mağlubiyet ile 5. sıraya geriledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0