MVP: Zoran Erceg!

THY Euroleague'de dün akşam Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanılan ve 2 uzatma devresine tanık olduğumuz Kızılyıldız karşılaşmasında isminin karşısında 32 sayı - 7 ribaund - 2 asist ve top çalma eklemeyi başaran Sırp yıldızımız Zoran Erceg, elde ettiği 41 verimlilik puanı sonrasında THY Euroleague'de normal sezonun 6. maç haftasının en değerli oyuncusu seçildi. Kariyerinde ilk kez bu başarıyı yaşayan 29 yaşındaki uzun forvet, ayrıca haftanın en çok skor üreten ismi olmayı başardı.

 Kızılyıldız karşısında boyalı alanda 3/8 şut isabetiyle oynayan Erceg, üç sayı çizgisinin gerisinden 4/7 isabet bulmayı başardı. Karşılaşmanın tamamında 14 kez serbest atış çizgisine gelen tecrübeli oyuncu, bu atışlarının tamamını sayıya çevirerek dikkat çekti. Kariyerinde daha önce Olympiacos ve CSKA Moskova gibi takımların formasını giyen 2.11 boyundaki Zoran Erceg hiç kuşkusuz dün akşam galibiyette büyük pay sahibi oldu. Tecrübeli oyuncu karşılaşmanın normal süresinin tamamlanmasına 2.2 saniye kala kendi yarı alanından attığı üç sayılık basket ile mücadeleyi uzatma periyoduna taşımıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0