BVL | İdmanocağı karşısında antreman havasında..

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin 7. haftasında ekibimiz Galatasaray Daikin, lige bu sene yükselen ve gayet iyi bir performans sergileyen Trabzon İdman Ocağı'nı raha bir skorla 3-0 mağlup etti. Sakatlıktan dönen Nadia Centoni'nin etkili oynayıp 19 sayı bulduğu maçta Galatasaray Daikin ligdeki 5. galibiyetini alarak 4. sıraya yükseldi.

Güzel bir başlangıç yaparak başladığımız maçta ilk teknik molaya 8-4 önde girdik. Etkili oyunumuzla farkı biraz daha açarak ikinci teknik molaya 16-10'luk skorla önde girmeyi başardık. Moladan sonra etkili oyununu sürdüren Galatasaray Daikin, seti 25-18 önde bitirdi.

İkinci sete yine etkili oyunu ile başlayan takımımız ilk teknik molaya 5 sayı fark ile 8-3 önde girdi. Galatasaray Daikin'in oyunda üstünlüğü elden bırakmaya hiç niyeti olmadığı maçta ikinci teknik molaya yine 16-10 üstünlüğümüzde girildi. İlk setin skoru ile 25-18 önde bitirdiğimiz maçta 1 puanı garantilemiş olduk.

Final setinde İdman Ocağı biraz daha toparlanarak 3 sayılık üstünlük yakalasa da Galatasaray Daikin ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Farkı açarak 18-12 önde girdiğimiz ikinci teknik molanın ardından İdman Ocağı tekrardan oyun temposunu dengelemeye çalıştı fakat takımımız buna izin vermeyerek seti 25-23, maçı da 3-0 kazanarak 3 puanı kazanmış oldu. Bu galibiyetle de lig tablosunda Trabzon İdman Ocağı'nın önüne geçmiş olduk. Centoni'nin 19 sayısı ile sakatlıktan geri dönüş yaptığı maçta Floortje Meijners 15, Aslı Kalaç ise 11 sayı ile oynadı. Maçta dikkat çeken istatistiğimiz direkt olarak 9 servis sayımız. Öte yandan bayan takımımız 11 blokla oynadı.

Takımımız bir sonraki maçını 2 Aralık Salı günü saat 16:00'da Bursa deplasmanında Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0