BVL | Vakıfbank karşısında set alamadık..

Bu sezon ligin en genç kadrolarından olan bayan voleybol takımımız Galatasaray Daikin, büyük takımlar karşısında maalesef varlık gösterememeye devam ediyor. Bu sezon önce Fenerbahçe, sonra da geçen hafta Eczacıbaşı'na boyun eğen takımımız Vakıfbank karşısında da set alamadı. Bu sonuçla 17 puanla 5. sıraya gerileyen takımımızda Bosetti 14 sayı ile oynadı.

Maça lider olan rakip Vakıfbank iyi başlangıç yaptı. Ev sahibi olan Vakıfbank ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. İkinci teknik molaya farkı 4'e çıkararak giren Vakıfbank ikinci teknik moladan sonra yine seri yakalayarak farkı baya açtı. Skor 21-13 oldu. Karşılıklı sayılar devam etti ve Vakıfbank seti 25-18 kazandı.

İkinci sete oldukça iyi başladık. İlk teknik molaya 4 sayı fark ile 8-4 önde girdik. İkinci teknik molaya farkı daha da açarak 16-9 önde girdik. Yüzler gülerken sonunu getiremedik ve farkı eritip kapatan Vakıfbank 19-19'da sayıları eşitledi. Bundan sonra başa baş sayılarla geçen oyun uzadı fakat seti kazanan rakip Vakıfbank oldu, 29-27.

Üçüncü set de çok çekişmeli ve güzel bir oyun içerdi. İlk teknik molaya 8-6 önde giren rakip takım Vakıfbank, ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. Her sayısında çekişme yaşanan set yine uzadı ve Vakıfbank bu sefer de 31-29 kazandığı set ile maçı 3-0 bitirdi.

Ligin büyük takımlarının hiçbirine karşı maalesef puan alamamış olduk. Vakıfbank karşısında Caterina Bosetti 14 sayı ile oynadı, Nadia Centoni 13, Floortje Meijners 10 sayı ile oynadı. Takımımız 10 blok ve 4 ace ile oynarken bu konuda rakibine karşı oldukça etkisiz kaldı. Hücumda yakaladığımız %27'lik oran içler acısı olsa da %48'lik mükemmel manşetimiz maça dair tek iyi istatistiğimiz gibi görünüyor.

Takımımız lige 11. hafta maçını 20 Aralık Cumartesi günü saat 14:00'te İlbank karşısında Burhan Felek Spor Salonu'nda yapacak. Ev sahibi olduğumuz mücadelede takımımız destek arıyor, müsait olan herkesi Üsküdar'a davet edelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0