CEV CUP | Çeyrek finaldeyiz!

Cev Cup son 8'li turunda Yunan ekibi Olympiacos ile eşleşen bayan voleybol takımımız Galatasaray Daikin, ilk etapta Burhan Felek Spor Salonu'nda rakibini 3-1 yenmişti. Sıra deplasmana geldi ve baskılı Olympiacos seyircisinin etkisi altında oynanan maçta takımımız zorlanmadı ve maçtan 0-3 galip ayrılarak çeyrek final ayağına yükselmiş oldu.

İlk setin iki teknik molasına da 7-8 ve 14-16'lık skorlarla takımımız önde girdi. Ufak bir fakla önde giderken Olympiacos 22-22'de skoru eşitleyince molamızı kullandık. Moladan etkili dönen takımımız seti bitirdi ve maçta öne geçtik. İkinci setin ilk teknik molasına 7-8 önde girmemize rağmen ikinci teknik molaya 16-14 Olympiacos üstünlüğü ile girildi. Teknik molanın ardından sette hakimiyeti kazandık ve 22-25'lik skorla ikinci setten de galip ayrıldık. Üçüncü sette baştan sona hakim olduk ve teknik molalara 5-8 ve 14-16'lık üstünlüklerle girdik. Setin sonunda skor tabelasında ilk iki sette olandan bir fark yoktu ve son set de 22-25 lehimize sonuçlandı.

Bu sonuçla maçı 0-3 kazanan ekibimiz üç yıl önce finalde İtalyan Yamamay'a boyun eğen Galatasaray Daikin, tekrardan finale yaklaşan adımını attı ve çeyrek finale yükseldi. Caterina Bosetti 17, Nadia Centoni de 15 sayı ile oynadılar. Bu arada dün forma şansı bulan Özgenur Yurtdagülen 6 blok sayısı ile oldukça dikkat çekti ve istatistik kağıdına göre maçın en değerli oyuncusu oldu.

Takımımız çeyrek finalde Polonya ekibi Tauron ile eşleşti. Emin adımlarla finale yürüyen Galatasaray Daikin'e, Polonya ekibi karşısında sonsuz başarılar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0