EVL | Halkbank karşısında varlık gösteremedik..

Erkekler Voleybol Ligi'nde 15. hafta maçında Galatasaray FXTCR, Ankara'da Halkbank'a konuk oldu. Oldukça zorlu bir fikstüre denk düşen takımımız önce Arkas, sonra Halkbank, bu hafta maçında da Fenerbahçe ile mücadele ediyor. Ligin en kuvvetli 3 takımı ile arka arkaya karşılaşan ekibimiz ilk iki maçta ne yazık ki istediği sonucu alamadı. Takımımız maçtan 3-0 mağlup ayrıldı. 

Setlerini 25-14, 25-19, 25-20 kaybettiğimiz maçta Tuia 10 sayıya oynadı. Halkbank'ın 11 ace sayısının dikkat çektiği maçta Rejlek mücadele etmedi ve Halkbank'ın bariz üstünlüğü vardı. Halkbank, Arkas ve Fenerbahçe yatırım bakımından Galatasaray FXTCR'den oldukça üst düzey takımlar, bu mağlubiyeti fazla yadırgamamak lazım açıkçası. Bu sene erkek takımımızın ortaya koyduğu mücadele isimlere baktığımızda üst düzey. Bu arada takımımızın bir sonraki maçı 7 Şubat Cumartesi 17:00'de Burhan Felek'te. Evsahibiyiz ve bunun avantajını kullanabilirsek Fenerbahçe'yi ilk devrede olduğu gibi yenebileceğimizi düşünüyorum.

Belirtmek istediğim başka bir konu ise PAV Ligi, genç takımlarımızın mücadele ettiği PAV Ligi'nde Galatasaray; Fenerbahçe'ye 2-3 mağlup olurken Halkbank ve Arkas karşısında 3-1 galip geldi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0