Cev Cup | Galatasaray Daikin "Tamam" Dedi



Bu sezon Cev Cup organizasyonunda yarı finale kadar gelmeyi başaran temsilcimiz Galatasaray Daikin, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Atom Trefl Sopot'u Burhan Felek Spor Salonu'nda ağırladı. Esasında çok iyi başladığımız maçta 2-0 öne geçtik fakat son seti alıp maçı altın sete taşımayı başaramadık ve ne yazık ki çözüldük. Maçı 2-3 kaybederek Avrupa'ya veda ettik.



Bu sezon ne yazık ki hem erkeklerde hem de bayanlarda benim tahmin ettiğim düzeye çıkılamadı. Erkek takımının hırsı ile beraber final, hatta kupaya ulaşacağını öngörürken takımımız çeyrek finale kadar gelebildi. Bayn takımımızın ise finale çıkabileceğini düşünüyordum fakat bu sezon genel manada hedeflerin altında kaldık. Fakat yine de kızlar sonuna kadar mücadelelerini göstererek takdir topladı. Rakip libero hariç her oyuncusundan faydalanıp sayılar bulurken bizde Nadia Centoni'nin 38 sayılık üstün performansı final için yeterli olmadı.

Kızları bugüne kadar getirdikleri için tebrik edelim, teşekkürlerimizi sunalım. Umarım seneye daha iyi bir yapılanma ile Avrupa'da daha iyi bir düzeye çıkabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0