BVL - P'OFF | Bursa deplasmanından avantajlı skor!

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nde sezonu 4. sırada tamamlayıp playoff etabında 5. sıradaki Nilüfer Belediyesi ile eşleşen Galatasaray Daikin, eşleşmenin ilk maçında dün akşam Bursa takımının evinde mücadele verdi. Rahat bir skor ile 0-3 galip geldiğimiz maçta eşleşmede avantajı da elimize geçirmiş olduk. 2 maç kazanan takımın bir üst tura çıktığı playoff etabında Galatasaray Daikin çok iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Karşılıklı oyun ve sayılarla başlayan ilk sette ilk teknik molaya 7-8 önde giren takımımız teknik moladan sonra rakibinin bloklarına ve iyi savunmasına takıldı ve seri verdi. Molalar sonuç vermeyince ikinci teknik molaya ev sahibi ekip 16-10 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra kendine gelen takımımız ritmi buldu ve arka arkaya sayılar kazandı. 20-20'de eşitliği sağlayan Galatasaray Daikin, seti de 22-25 kazandı.

İkinci setin ilk teknik molasına kadar yine herhangi bir takım bariz üstünlük kuramadı fakat kızlarımız ilk teknik molaya ilk setteki gibi 7-8 önde girmeyi başardı. Teknik moladan sonra oyun eşitliği devam ederken ikinci teknik molada üstünlüğümüz iki sayıya çıktı; 14-16. Teknik moladan sonra gerek hücumda gerekse savunmada etkili performans gösteren takımımız vites yükseltti ve seti 18-25 kazandı.

Üçüncü sete oldukça iyi bir giriş yapan takımımız ilk teknik molaya 3-8 önde girdi. Oyunun kontrolünü tamamen elinde bulundurduğu seti takımımız ciddi bir farkla, 8-25 kazandı. Maçta Hollandalı Meijners 15, Nadia Centoni ise 10 sayı ile oynadı. Takımımız 7 ace 9 da blok sayısı üretti.

Bu sonuçla playoff çeyrek final etabında seride 1-0 öne geçmiş olduk. Serinin ikinci ve belki de son maçı 18 Nisan 2015 günü saat 18:00'de Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0