Fernando Muslera: Galatasaray tarihine adını yazdırmak büyük bir gurur..

Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan ve 7 maçtır kalesini gole kapatan Fernando Muslera, hiç kuşkusuz şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi olarak yer alıyor. Şampiyonluğun belirlendiği son haftalarda müthiş kurtarışlara imza atan ve bizleri "Yok artık, daha neler!" diye kendisine bir kez daha hayran bıraktıran Muslera, medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alan Nando, şampiyonlukla birlikte Galatasaray tarihine adını yazdırmaktan dolayı onurlu olduğunu dile getirirken, Galatasaray formasıyla geçirdiği 4. sezonun ardından kendisini Türk hissetmeye başladığını belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Sezona iyi başlayamadık fakat ardından büyük bir çıkış yakaladık, Hamza Hoca'nın gelişiyle birlikte oyunumuz daha da iyi hale geldi. Futbolda iyi ve kötü oynadığınız bazı dönemler oluyor. Sezon başında çok gol yiyen bir Galatasaray vardı. 7 maçtır gol yemiyoruz. Futbol enterasan bir oyun. İlk dönemde deyim yerindeyse evin balkonundan vuruyorlardı gol oluyordu. Bu gibi durumlarda mantalite açısından güçlü olmanız gerekiyor. Takımlar dönem dönem iyi bazen ise her şey aleyhinize olabiliyor. 
Dördüncü yıldız benim için tamamen tarihe geçmeyi ifade ediyor. Galatasaray camiası için şampiyonluğun önemini biliyorduk. Galatasaray'ın ezeli rakibiyle bu yarışa girdik ve 4. yıldızı ilk biz taktık. Böyle bir anlamlı bir şampiyonluk yaşayıp adımı Galatasaray tarihine yazdırdığım için çok mutluyum.  
Her zaman söylediğim bir şey var; her zaman Galatasaray'a, bu formaya en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Tanrı'ya şükürler olsun ki hiç ara vermeden çalışıyorum. Mersin maçında yaptığım kurtarış benim ve takım için çok önemli ve anlamlıydı. Çünkü çok iyi oynayan bir takıma karşı galip geldik ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştık. Takım için de çok önemliydi ve bunun için her yönüyle önemli bir maçtı. Karabük maçındaki o serbest vuruş da hatırladığım kurtarışlardan bir tanesiydi.  
Türkiye'ye ve İstanbul'a iyi alıştım. İstanbul'da görmediğim bir yer kalmadı. Normal bir hayat yaşıyorum. Kız arkadaşımın bana sürprizler yapıyor. THY'de simülasyona götürdü. Artık Türk gibi yaşıyorum. Buraya alıştım. Lisana pek alışamadım, futbol dışında zamanımı evde geçiriyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0