[Globesporte] Felipe Melo: 1 yıl için gelmiştim, 4 yıldır buradayım..

Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kutlamalar ve yerli/yabancı basına röportajlar dün gece itibariyle başladı. Sezon ortasında bel fıtığı sakatlığı sebebiyle 1.5 ay süre kadar takımdan ayrı kalan ve sezonu kapatması beklenirken, müthiş bir form grafiği ile takıma dönen Felipe Melo şampiyonluk sonrasında Brezilya'da yayın yapan Globesporte'a açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye ilk geldiğinde bir sene için geldiğini ancak 4 yıldır burada müthiş hatıralara sahip olduğunu dile getiren Brezilyalı ortasaha oyuncusu taraftarlarla arasındaki ilişkiye de değindi. Şampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan ve özverisiyle dikkat çeken Brezilyalı yıldızın röportajının tamamı şu şekilde..

Aslında İstanbul'a 1 yıl oynamak için gelmiştim. Galatasaray'dan önce neredeyse Paris Saint-Germain'e imza atıyordum. Galatasaray'a şans verilmiyordu ve ligde kötü bir sezon geçirmişlerdi. Transfer oldum ve Fenerbahçe'nin sahasında kupa kaldırdık. Sonra yine kiralık oynadım, ardından bonservisimi aldılar. 1 seneliğine geldim, 4 yıldır buradayım. Muhteşem taraftarları olan harika bir kulüple tarih yazdığımın farkındayım. Türkiye'de 4. yıldızı ilk biz taktık. 
Uzun bir sezon oldu. Ameliyat oldum ve 3 ay futbol oynayamayacağımı sözlediler. Sezonu kapatacağım dile getirildi. 10 maçı özveriyle, iğnelerle oynadım. Çünkü takımın bana ihtiyacı vardı. Sakatlandığımda liderdik, döndüğümde 3. sıradaydık. Yeniden oynamaya başladığımda 6 maç kazandık, bu takım oyununun sonucuydu. Zorlu bir dönemdi. Bu süreçte bana destek olan aileme, arkadaşlarıma ve fizyoterapistime teşekkür ederim. 
Flamengo'ya transfer olma durumum vardı. Durumumu araştırmışlar. Menajerimle bir görüşme gerçekleştirdiler, fakat daha fazla ileri gitmedi. Görüşmelerin içinde ben yoktum. Zaten Galatasaray'da yeni başkan sözleşmemi yenilemek istiyor. 
Türkiye'de herkes Alex de Souza'ya saygı duyuyor. Sadece Fenerbahçe taraftarı değil, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları da dahil. Benim de taraftarlarla yakın bir ilişkim var. İlk yılımda şampiyon olduk, büyük bir ilgi vardı. Sokakta yürüyemiyordum. Tweet attığım için ceza aldığımda evimin kapısına destek için binlerce taraftar geldi. Onlarla konuşmak için evden çıktım ve beni havaya attılar. Bir anda parti havası oluştu, muazzam bir duyguydu. Her hafta telefon numaramı değiştirmek zorunda kalıyorum diyebilirim. Çünkü hep bulup arıyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0