Müzeye bir kupa daha!

Engelsiz Aslanlar ile birlikte kulüp tarihinin en başarılı takımlarından birisi olan Galatasaray sutopu takımı, normal sezonunu namağlup lider tamamladığı Deplasmanlı 1.Lig'de play-off turunun final serisinde ENKA karşısında seriyi 3-0'a getirdi ve üstüste 11. kez olmak üzere toplamda 26. lig şampiyonluğuna ulaştı. Zarko Petrovic yönetimindeki Galatasaray, normal sezonda 18 maçta havuzdan mutlu ayrılırken play-off aşamasında da aynı başarısını sürdürmeye devam etti. İlk olarak yarı final serisinde İYİK ile karşılaşan takımımız 1-0 önde başladığı yarı final serisinden 3-0 galip ayrılarak adını finale yazdırmıştı. Normal sezonda oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılması nedeniyle final serisine de 1-0 önde başlayan Petrovic'in öğrencileri, rakibi karşısında ilk maçı 10-6 kazanan takımımız ikinci maçta da havuzdan 10-8 galip ayrılarak bir kez daha namağlup olarak mutlu sona ulaştı.

Galatasaray, sutopunda geride kalan son 25 sezonu adeta domine etti. 25 sezonda 21 kez mutlu sona ulaşan Galatasaray sutopu takımının yanı sıra, bu başarıyı takımımızın dışında 4 kez İstanbul Yüzme ve İhtisas Kulübü tekrarlama fırsatı buldu. Üstüste 11.kez lig şampiyonu olan takımımız, elde ettiği toplamda 26. lig şampiyonluğuyla birlikte Türkiye'de en çok kupa kazanan takım olma ünvanını elde etti. Başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutlarız!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0