Arena'da sezon açılışı Inter ile oynanacak..

Yeni sezon öncesi çalışmaları için Avusturya'nın yolunu tutan Galatasaray, sezon açılışını 2 Ağustos Pazar günü Ali Sami Yen Arena'da gerçekleştirecek ve sezon öncesi taraftarıyla buluşma fırsatı yakalayacak. Avusturya'da ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Celta Vigo, Udinese ve Nice gibi takımlarla hazırlık maçında karşılaşacak olan takımımız yurda döndükten sonra İtalyan devi Inter ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada yeni sezonnun kombine kartları geçerli olacak.

Kariyerinde daha önce Inter forması giyen Wesley Sneijder, iki sezondur sarı-kırmızılı formanın başarısı için ter dökerken geçtiğimiz sezon kiralık olarak mavi-siyahlı formayı giyen Lukas Podolski yeni sezondan itibaren takımımızın başarısı için mücadele edecek. Italyan devinin teknik direktörü Roberto Mancini, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da teknik direktör olarak görev yapmıştı. İtalyan teknik adam 9 yıl sonra elde edilen Türkiye Kupası şampiyonluğunun yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım vizesinin de sahibi olmuştu. Daha önce 24 Temmuz 2011 tarihinde Inter ile hazırlık maçında karşılaşan takımımız sahadan golsüz eşitlikle ayrılmış ve Fatih Terim önderliğinde başladığı sezonu uzun yıllar unutulmayacak lig şampiyonluğuyla perçinlemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0