Stephane Lasme ve menajer oyunları..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlü bir şekilde kurma çalışmalarını sürdüren ve bu bağlamda hamleler yapan Galatasaray erkek basketbol takımı bir süredir Gabonlu yıldız pivot Stephane Lasme ile temas halinde ancak bu transfer kelimenin tam anlamıyla menajerinin de büyük etkisiyle yılan hikayesine döndü. Galatasaray teklifini masada tutarken ve hatta geçtiğimiz hafta imza aşamasına geldiği 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun menajeri Panathinaikos ile görüşüyor. Sürekli olarak haberlerin değiştiği Lasme transferini kronolojik sıralama ile birlikte değerlendirelim..

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray Basketbol Şubesi, pivot transferi konusunda uzun süredir ilk opsiyon olarak Gabonlu yıldız oyuncu Stephane Lasme üzerinde yoğunlaşmıştı. Yaklaşık bir buçuk aydır yıldız oyuncunun transferi için çaba harcayan takımımız, geçtiğimiz hafta transferi sonlandırmaya oldukça yaklaşmışken son anda devreye giren Yunan ekibi sözleşme detayları konuşulurken transferi bozdu. Lasme ve Panathinaikos arasında ki görüşmelerde kontrat detaylarında ki anlaşmazlıktan sonra, bizimde fiyat arttırmamızla birlikte Lasme transferinde ibre Cuma akşamı itibari ile tekrardan bize döndü. Yunan medyası da Cuma akşamı Lasme'nin Panathinaikos'a hayır diyerek bize geleceğini yazdı. Ancak bir gün sonra Cumartesi gecesi Panathinaikos yine fiyat arttırıp Lasme'ye revize bir teklif sundu. Bu akşam sports24.gr sitesine konuşan takımımızın şube sorumlusu Ömer Yalçınkaya ise "Lasme'nin hafta sonu düşünüp Pazartesi günü kararını açıklayacağını iki teklif arasında ki fiyat farkının bizim lehimize olduğunu ve Lasme'nin kararını bekledilerini" söyledi. Menajerinin sürekli birşeyleri karıştırdığı ortamda Ataman ısrarla oyuncunun transferini istiyor ancak gelecek sezon öncesi bütçesini kontrollü kullanmak isteyen Galatasaray'ın çıkacağı rakamlar belli. Panathinaikos ise, bütçesinin büyük bölümünü kullandı ve Lasme için mütevazi bir rakam öneriyorlar. Büyük bir soru işaretinin yanı sıra sürünceme de kalan Lasme transferi için önümüzdeki günlerde resmiyet kazanılması bekleniyor. Temennimiz oyuncunun bize imza atması, keza aksi takdirde transfer pazarında önemli bir süre kaybetmiş olacağız.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0