Yeni sezon formaları satışta..

Türkiye'nin ilk ve tek dört yıldızlı takımı Galatasaray, yeni sezonda giyeceği ilk 2 formasını resmi sitesi üzerinden gerçekleştirdiği lansmanla yayınladı ve reklamsız olarak taraftarının satışına sundu. Sponsor görüşmelerinin yapıldığı sırada forma tanıtımı yaparak satışa çıkartmak bir anlamda iyi, keza taraftar yıllardır reklamsız forma talebinde bulunuyordu ancak burada fiyat politikasına bir eleştiri yapılabilir. Türkiye standartları üzerinde 150,00-TL. dört kişilik bir aile için önemli bir kıstas. Takım içi ekonomik dengeleri düşünenler, sanırım sponsor firma Nike'ın ülke içi ekonomik dengeleri düşünmemesine pek ses çıkarmamışlar, keza kulübün forma başına aldığı ücret çok düşük bir ücret. Geçen sezonu hem lig hem kupa şampiyonluğuyla duble yaparak kapatan takımımız yeni sezonda formasında Türk bayrağını taşıyacak tek takım olacak.


PARÇALI FORMA
Tartışmasız çok güzel. Sade ve absürt çizgileri olmayan, tam parçalı (8 parça) olmasa da tek parça kumaş üzerinde zıt renklerin olduğu parçalı. Üzerinize giydiğinizde karşınızdaki kişi bu formanın Galatasaray forması olduğunu bilecek, görecek, anlayacak. Formanın tasarlanması ve üretim aşaması kış döneminde gerçekleştirildiğinden her ne kadar dördüncü yıldız ilk sezonuna tepede yer almasına karşın, onu diğerlerinden ayırmak lazım düşüncesi oldukça yaygın görünüyor. Nike'ın forma tasarımında şort ve konç ekipmanlarının da parçalı olması gündemdeydi ancak yönetim tarafından veto edildi. Şort bu sene beyaz ve siyah olarak giyilecek, çoraplarda da kombinasyon tamamlanacak.

SİYAH FORMA
Galatasaray'ın renkleri her ne kadar sarı-kırmızı olsa da, deplasman formasında veya alternatif renk kapsamında üçüncü renk bir sezon siyah, bir sezon beyaz olarak kullanılıyor. Aslında fena durmuyor. Alışagelmiş düzende bir Nike tasarımı, klasik, sade ve düz çizgileri olan. Tshirt gibi forma, al çık sokağa derler ya.. O misal. Kollardaki ters çizgiler, yakadaki kırmızı detay. Alternatif formanın geçiş renkleri bulunduran kırmızı/turuncu forma olması muhtemel, onun kollarında da siyaha doğru bir geçiş olması bekleniyor. Birbirlerine atıfta bulunmaları söz konusu olabilir, kombinasyon anlamında. Parçalı formada olduğu gibi koltuk altlarında sarı ve kırmızı olmak üzere tek şeritler var. Formanın gövde kısmında ise, füme renginde ince çizgiler bulunuyor.

Yepyeni zaferlere imza atmak için!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0