Galatasaray kadın voleybol takımının yeni başantrenörü Ataman Güneyligil..

Galatasaray Bayan Voleybol takımında 4 yıl süren Massimo Barbolini dönemi geçtiğimiz sezon sonu bitmişti. Barbolini döneminde herhangi bir şampiyonluk yaşayamayan takımımız 3 sene önce Avrupa Şampiyonlar Ligi Final 4'lü etabına ev sahipliği yapmış, turnuvayı 4. bitirmişti. Sezon sonu yollar ayrılınca zaten gözler Ataman Güneyligil'e çevrilmişti. 4 yıllık periyotta Barbolini'nin yardımcılığını yapan Güneyligil, yeni sezonda takımın çalıştırıcılığını yapacak. Kendisine başarılar diliyoruz.

Ayrıca Bayan Voleybol takımımızdan bir de transfer haberi var; ABD'li orta oyuncu Cursty Jackson ile anlaşma sağlandı. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre oyuncunun milli takımda olması sebebi ile imza töreni ilerleyen bir tarihte gerçekleşecek. ABD'li oyuncu 1990 doğumlu ve 1.88 boyunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0