Sneijder: En zor zamanlarda birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunun ilk maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanlarından Wesley Sneijder basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz sezon iyi bir takım ruhu yakalayarak başarıya ulaştıklarını dile getiren Wesley Sneijder, bu sezona her ne kadar iyi başlamasalar da en zor zamanlarda takım olarak kenetlenerek başarılı günlere ulaşacaklarını dile getirdi. Atletico Madrid karşılaşmasını da değerlendiren Hollandalı yıldız oyuncu kazanmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını dile getirirken, basın toplantısındaki açıklamaların tamamı şu şekilde..

Lige iyi başlamadık; fakat Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar. Taraftarımızın önünde çok farklı bir performans sergiliyoruz. Atletico Madrid iyi ve sert bir rakip. Son yıllarda kendini geliştirdiler; fakat biz de çok iyi bir takımız. Lige iyi başlamadık ancak bu sadece bizim suçumuz değil. Bir takımız ve maça kazanmak için çıkıyoruz.

Galatasaray yarışmacı bir takım. Büyük bir kulüp ve takımız. Bunu geçen sene gösterdik ve bu sezon da göstereceğiz. Geçen sezona kötü başlamıştık ama daha sonra iyi bir takım olduk ve başarılar kazandık. Basında, 'oyuncular kavga ediyor' diye dedikodular oluyordu. İşte iyi arkadaş olmak zorunda değilsiniz ama biz iyi arkadaşlar olduk. Kötü gidişi de sezon sonunda çevirdik ve başarılar kazandık.

Yarınki hakemin kim olduğunu bilmiyorum. Herkes hata yapıyor. Oyuncular, hocalar, hakemler; bu bizim mesleğimizin bir parçası. Bazen verilen kararlardan mutlu olmuyorum, fakat bunları söylemek hata olur ve ceza alırım. Kazanmayı seviyorum ve her zaman kazanan bir oyuncu oldum. En zor zamanlarda oyuncuların birbirlerine yardımcı olmaları gerekir. Biz bunu geçen sene başardık, bu sene de başaracağımızı düşünüyorum.

Atletico Madrid çok güçlü bir rakip. Sadece grubun değil Şampiyonlar Ligi'nin en iyi takımlarından bir tanesi. Simeone'ye hakkını teslim etmek lazım ki güçlü bir takım yarattı. Geçen sezonlarda yarı final ve final oynadılar. Çok güçlü bir takımdan bahsediyoruz, fakat taraftarın da desteğiyle evimizde çok iyi maçlar çıkarıyoruz. Atletico Madrid bu turnuvayı kazanabilecek bir takım. Takım ve bireysel olarak çok iyi bir takım. Biz yarınki maç için aç ve hevesliyiz. Atletico Madrid gibi güçlü bir takıma karşı başlamak bizim için avantaj olacak. Umarım Atletico Madrid'i yenerek iyi bir başlangıç yaparız.

Sözleşmem ile ilgili sorular soracağınızı tahmin ediyordum; fakat çok önemli bir maçımız var ve maça konsantre olmak istiyoruz. Sözleşme konusu sizden çok beni ve takımı ilgilendiren bir iş. Takıma konsantre olmak istiyorum. Burada mutlu olduğumu daha önce bir çok kez de dile getirdim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0